Crema Pentru Protectie Solara Bebelusi SPF50

Bucurati-va de protectie de inalta calitate pentru pielea bebelusului dvs. cu crema Elmiplant pentru Fata si Corp SPF50. Formula sa avansata contine filtre naturale, Provitamina D si Beta Glucan 100% natural ce imbunatatesc functia de bariera de protectie a pieli si protejeaza impotriva efectelor nocive ale expunerii la soare.

Actiune

Sistemul de protectie fotostabila cu spectru larg FPS 50, infrarosu (IR) si Lumina Vizibila (VL)*, pentru o protectie eficienta impotriva radiatiilor (UVB + UVA + VL +IR), protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui, precum imbatranirea prematura si alte afectiuni degenerative ale pielii.
*Protectie INFRAROsU (IR) si impotriva LUMINII VIZIBILE (VL), dovedite pentru ingredientul activ prin teste in vitro.
Un strat alb, protector, foarte rezistent la apa se formeaza pe piele pentru o protectie suplimentara. Formula blanda, fara parabeni, parafine, coloranti si alcool ce ingrijeste delicat pielea sensibila. Produs dezvoltat pentru a minimaliza riscul aparitiei reactiilor alergice.
FARA PARABENI/ TESTAT DERMATOLOGIC
Utilizare: Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp inainte de expunerea la soare si reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa stergerea cu prosopul sau daca ati transpirat. Reducerea cantitatii de produs aplicat va diminua semnificativ nivelul de protectie. Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara. Evitati expunerea la soare in timpul pranzului (11am-3pm). Produsele de protectie solara nu va protejeaza in totalitate de radiatiile UV. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou si ochelari de soare. Evitati contactul cu ochii. in caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Daca iritarea ochilor persista consultati medicul.Poate fi utilizata pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 36 luni.  

 

Ingrediente

Gama