Spray Transparent Pentru Protectie Solara Spf20

Bucura-te de vara sub o protectie transparenta! Cu o formula non-grasa si non-lipicioasa, Spray-ul pentru protectie solara SPF 20 elmiplant ofera protectie impotriva razelor solare. 

Actiune

Formula sa avansata este imbogatita cu Ulei de Macadamia 100% Organic si Complex Omega bogat in acizi grasi esentiali. In acelasi timp, sistemul de protectie UV fotostabil avansat cu spectru larg de actiune protejeaza eficient pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui. 
 
FARA PARABENI/ TESTAT DERMATOLOGIC
 
Utilizare: Agitati bine inainte de utilizare. Aplicati uniform, din abundenta, pe pielea uscata (aproximativ 36 g pentru o persoana adulta obisnuita) inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa steregerea cu prosopul sau daca ati transpirat. Reducerea cantitatii indicate de produs aplicat va diminua semnificativ gradul de protectie al acestuia. Produsele de protectie solara nu protejeaza pielea 100% de radiatiile UV. Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara. Evitati expunerea excesiva la soare in timpul pranzului. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou, ochelari de soare
 
Precautii: Contine alcool. Nu aplicati pe fata sau pe pielea iritata; a nu se utiliza la copii. 
Aplicati departe de orice flacara, sursa de scantei sau corp incandescent. Nu lasati spray-ul la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu multa apa.

 

Ingrediente

Gama