Lotiune Pentru Protectie Solara Spf30

Bucura-te de protectie eficienta si bronz natural cu Lotiunea pentru protectie solara SPF30 elmiplant! 
Formula sa avansata este imbogatita cu Unt de Shea 100% Organic, un excelent ingredient emolient care hidrateaza si protejeaza pielea de radiatiile UV. .

Actiune

Sistemul de protectie UV fotostabil avansat cu spectru larg de actiune impreuna cu Vitamina E si Complexul Vegetal bogat in extracte din fructe de padure, au un puternic efect antioxidant, protejand eficient pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui.
 
FARA PARABENI/ TESTAT DERMATOLOGIC

Utilizare: Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp (aproximativ 36 g pentru o persoana adulta obisnuita) inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa steregerea cu prosopul sau daca ati transpirat. Reducerea cantitatii indicate de produs aplicat va diminua semnificativ gradul de protectie al acestuia. Produsele de protectie solara nu protejeaza pielea 100% de radiatiile UV. Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara. Evitati expunerea excesiva la soare in timpul pranzului. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou, ochelari de soare.

Ingrediente

Gama