Lotiune de protectie solara TAN & PROTECT Spf20

Bucurati-va de protectie de inalta calitate si de bronzare naturala cu  lotiunea elmiplant Tan & Protect SPF20! 
Formula sa avansata este imbogatita cu Unt de Shea 100% Organic, un excelent ingredient emolient care hidrateaza si protejeaza pielea de radiatiile UV. 

Actiune

TAN-BOOST Complex, o combinatie de active naturale, accelereaza procesul de bronzare naturala, prelungindu-i durata, asigurand in acelasi timp un aspect sanatos pielii. In acelasi timp sistemul de protectie UV fotostabil avansat cu spectru larg de actiune protejeaza eficient pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui.

Utilizare: Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp (aproximativ 36 g pentru o persoana adulta obisnuita) inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa steregerea cu prosopul sau daca ati transpirat. Reducerea cantitatii indicate de produs aplicat va diminua semnificativ gradul de protectie al acestuia. Produsele de protectie solara nu protejeaza pielea 100% de radiatiile UV. Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara. Evitati expunerea excesiva la soare in timpul pranzului. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou, ochelari de soare.

Ingrediente

Gama