Care Lab Lotiune Spray Family SPF30

elmiplant CARE LAB LOTIUNE SPRAY family SPF30 are o formula inovataore HIPOALERGENICA, special conceputa pentru intreaga familie si este imbogatita cu ingrediente 100% naturale.

Actiune

Formula Hipoalergenica a LOTIUNII SPRAY family SPF30  este special conceputa pentru intreaga familie fiind imbogatita cu:

- sistem de protectie UVA/UVB fotostabil avansat cu spectru larg de actiune cu un agent de protectie impotriva radiatiilor IR, creand astfel un scut eficient de protectie solara pentru pielea ta
- COMPLEX DE MULTIVITAMIN E, C, F & BETA-CARROTEN: Antioxidanti naturali puternici, inhiba formarea radicalilor liberi.
- 100% BETAINA NATURALĂ: Un derivat activ din plante, ce asigura hidratare naturala, intareste functia de bariera de protectie a pielii si previne deshidratarea.
- D-PANTHENOL & ALANTOINA, Ingrediente recunoscute pentru proprietatile de calmare si ingrijire, ajuta la protectia si hidratarea eficienta a pielii.

Utilizare: Agitati inainte de utilizare. Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp si pe fata inainte de expunerea la soare si reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa stergerea cu prosopul sau daca ati transpirat. Reducerea cantitatii indicate de produs aplicat va diminua semnificativ gradul de protectie al acestuia. Evitati contactul cu zona ochilor. Nu pulberizati direct pe fata. Pulberizati intai in palme si apoi aplicati pe fata. Evitati expunerea excesiva la soare in timpul pranzului (11am-4pm). Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou, ochelari de soare. A se utiliza pentru copii mai mari de 3 ani.

Ingrediente

Gama