Care Lab Lotiune Protectie Solara SPF30

Formula inovatoare a lotiunii pentru protectie solara SPF30 cu sistem de protectie UVA/UVB fotostabil avansat cu spectru larg de actiune si agent de protectie impotriva radiatiilor IR, creaza un scut eficient de protectie solara pentru pielea ta.

Actiune

Formula Lotiunii pentru protective solara SPF30 este imbogatita cu:

- sistem de protectie UVA/UVB fotostabil avansat cu spectru larg de actiune cu un agent de protectie impotriva radiatiilor IR, creand astfel un scut eficient de protectie solara pentru pielea ta
- COMPLEX DE MULTIVITAMIN E, C, F & BETA-CARROTEN: Antioxidanti naturali puternici, inhiba formarea radicalilor liberi.
- 100% BETAINA NATURALĂ: Un derivat activ din plante, ce asigura hidratare naturala, Intareste functia de bariera de protectie a pielii si previne deshidratarea.
- D-PANTHENOL & ALANTOINA, Ingrediente recunoscute pentru proprietatile de calmare si Ingrijire, ajuta la protectia si hidratarea eficienta a pielii.

Utilizare: Aplicati uniform, din abundenta, pe Intregul corp si pe fata Inainte de expunerea la soare si reaplicati frecvent, In special dupa baie, dupa stergerea cu prosopul sau daca aTi transpirat. Reducerea cantitatii indicate de produs aplicat va diminua semnificativ gradul de protectie al acestuia. Evitati contactul cu zona ochilor. Evitati expunerea excesiva la soare in timpul pranzului (11am-4pm). Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protecie solara. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou, ochelari de soare.

Ingrediente

Gama