Care Lab Ulei Spray de Protectie Solara SPF15

Uleiul spray pentru protecție solară SPF15 elmiplant Care Lab asigură un bronz natural și protejează pielea cu ajutorul formulei sale inovatoare.

Actiune

ULEIUL SPRAY DE PROTECTIE SOLARA SPF15 asigura un bronz natural si protejeaza pielea cu ajutorul formulei sale inovatoare imbogatita cu:

- sistemul de protecttie UVA/UVB fotostabil avansat cu spectru larg de actiune cu un agent de protectie impotriva radiatiilor IR, creand astfel un scut eficient de protectie solara pentru pielea ta
- COMPLEX DE MULTIVITAMIN E, C, F & BETA-CARROTEN: Antioxidanti naturali puternici, inhiba formarea radicalilor liberi.
- ULEI ABISINIAN, Bogat in acizi grasi Omega, este un ulei luxuriant, ce are efecte emoliente si regenerante pentru piele.

Utilizare: Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp (aproximativ 36 g pentru o persoana adulta obisnuita) inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa tergerea cu prosopul sau daca ai transpirat. Reducerea cantitatii indicate de produs aplicat va diminua semnificativ gradul de protectie al acestuia. Produsele de protectie solara nu protejeaza pielea 100% de radiaiile UV. Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protecie solara. Evitati expunerea excesiva la soare in timpul pranzului (11am-4pm). Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou, ochelari de soare. Produsul contine ingrediente ce pot pata hainele.

Ingrediente

Gama