Skin Defence Crema Antirid De Zi Pentru Ten Normal

rema antirid de zi pentru ten normal elmiplant SKIN DEFENCE este imbogatita cu ingrediente naturale atent selectionate, protejeaza epiderma impotriva imbatranirii premature

ANGAJAMENTELE NOASTE PENTRU INDUSTRIA BEAUTY:
- 79% ingrediente de Origine Naturală
- Rodie 100% Naturală & din surse sustenabile
- Ambalaje din materiale 100% reciclabile
- Recipient din sticla 30% reciclată
- Certificare ISO 50001 privind Sistemul de Management Energetic  al Fabricii
- Certificat FSC, Carton din Surse Responsabile

ANTI-AGING

Actiune

elmiplant SKIN DEFENCE este un sistem avansat de ingrijire antirid, bazat pe expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii Naturii.
Crema antirid de zi pentru ten normal elmiplant SKIN DEFENCE este  imbogatita cu Extract de Rodie 100% natural, obtinut prin metode blande, eco-friendly, un puternic antioxidant ce asigura tenului protectie impotriva imbatranirii premature. PRO-ELASKIN, un complex antirid de origine marina, activeaza sinteza de colagen si elastina, imbunatatind hidratarea, fermitatea si elasticitatea pielii si stimuleaza regenerarea celulara, oferind protectie antirid. Formula este imbogatita cu filtre UV SPF 15, ce protejeaza pielea de radiatiile UVA/ UVB si ajuta la prevenirea aparitiei ridurilor.

Rezultate dovedite clinic:

Dupa 28 zile lungimea totala a ridurilor se reduce cu pana la 66%* Pielea este mai ferma si eficient hidratata

** Evaluare clinica instrumentala* si auto-evaluare sub control dermatologic**; 22 femei cu varsta 35-45 ani.

Utilizare: Aplica zilnic pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere. Evita zona delicata a ochilor deoarece formula contine filtre UV. Maseaza usor prin miscari circulare pentru a ajuta absorbtia cremei.

RECOMANDAT PENTRU:
  • 35
  • 45

Ingrediente

Gama