Skin Control Crema Hidratanta Anti-Imperfectiuni

elmiplant Skin Control Crema Hidratanta Anti-Imperfectiuni este imbogatita cu ingrediente active 100% naturale ce ajuta in lupta impotriva imperfectiunilor si pentru prevenirea iritatiilor, in timp ce ofera 24 de ore de hidratare.  

TEN GRAS/CU IMPERFECTIUNI

Actiune

Formula sa este imbogatita cu Ulei de Arbore de Ceai 100% natural ce ajuta tenul sa ramana curat si Ulei de Lemongrass 100% natural ce actioneaza ca un astringent ajutand la minimizarea porilor, la reducerea secretiei excesive de sebum si la curatarea porilor dilatati. Acidul salicilic ce ajuta la destuparea porilor si previne reastuparea lor, in timp ce grabeste procesul natural de regenerare a pielii. Peelmoist este un complex multifunctional, avand ca beneficii exfolierea enzimatica si capacitatea de a reda nivelul optim de hidratare a pielii, pastrand rolul functional de bariera naturala a epidermei. Cream contine filtre UVA/UVB ce protejeaza tenul de radiatiile UV.

Rezultate demonstrate clinic
Datorita triplei sale actiuni, crema hidrateaza eficient pielea, eliminand cosurile si imperfectiunile.
Numarul cosurilor este redus cu 54%
Secretia de sebum este redusa cu 48%
Pilelea are un aspect mat, porii fiind diminuati - 9 din 10 subiecti confirmand acest fapt.

Utilizare: Aplica dimineata si seara pe pielea curata evitand zona delicata a ochilor. Nu incarca tenul, ceea ce o face o excelenta baza de machiaj.

RECOMANDAT PENTRU:
  • 15
  • 20

Ingrediente

Gama