Care Lab Sensitive Crema De Zi Calmanta & Hidratanta

elmiplant care lab sensitive crema de zi calmanta & hidratanta combina ingrediente ce ajuta la calmarea pielii iritate sau sensibile, reducand vizibil roseata, hidratand eficient, pentru un aspect catifelat si sanatos!

TEN USCAT/ SENSIBIL

Actiune

Formula sa hipoalergenica si testata dermatologic, cu textura non-grasa, ce ofera confort tenului, este imbogatita cu SymSitive ®, ingredient premiat special dezvoltat pentru tenul hipersensibil, inspirat de arborele de mastic din zona Mediteraneana, ce confera calmare rapida tenului sensibil: creste toleranta tenului la factorii agresivi externi in timp ce reduce semnificativ simptomele de roseata, arsura si intepatura si Sensiproact, ingredient anti-iritant, ce calmeaza si netezeste pielea iritata, protejand-o in mod corespunzator. HydroNutrient, combina puritatea ingredientelor naturale cu puterea stiineti, pentru a oferi imediat pielii hidratare adecvata. D-Panthenol, asigura hidratare eficienta si confort tenului.

Rezultate Demonstrate Clinic *:
Imediat dupa utilizare:
Tenul este relaxat 90%
Tenul iritat sau sensibil se simte calmat 86%
Tenul se simte hidratat 88%
Dupa 1 luna:
Senzatia de mancarime a pielii este calmata 88%
Senzatia de arsura a pielii este redusa 90%
Pielea este eficient hidratata 90%
* test sub control dermatologic; 49 femei cu tenul sensibil sau atopic

Utilizare: Pentru senzatie imediata si de durata de confort, fara iritatii si un nivel optim de hidratare, aplicati dimineata, dupa demachierea cu lotiunea
micelara elmiplant Care Lab Sensitive.

RECOMANDAT PENTRU:
  • Toate varstele

Ingrediente

Gama