Collagen mască șervetel pentru ten

Masca șervețel elmiplant Collagen este soluția perfecta pentru ten deshidratat și obosit. Aceasta îți răsfață instant pielea și o hidratează eficient, în timp ce liniile fine sunt diminuate după utilizare.

TOATE TIPURILE DE TEN

Actiune

Activitățile zilnice, stresul, oboseala și factorii nocivi din mediu au efecte variate asupra pielii, cum ar fi: pielea ternă, deshidratarea, lipsa luminozității, apariția liniilor fine etc. Masca șervețel cu colagen elmiplant îți răsfață tenul, oferind, de asemenea, hidratare eficientă, în timp ce aspectul liniilor fine este îmbunătățit după utilizare. Formula sa conține acid hialuronic, o componentă naturală a pielii ce poate absorbi apă până la de 1000 de ori propria greutate, conferindu-i proprietăți excelente de hidratare.

Potrivită pentru toate tipurile de ten.

 

Eficiență dovenită:

După 15 minute, tenul arată mai împrospătat, mai sănătos și mai luminos. Tenul este intens hidratat. Tenul arată mai neted.

După 2 săptămâni, tenul devine mai ferm. Elasticitatea tenului este îmbunătățită. Tenul arată restructurat.

Instrucțiuni de utilizare:

1.       Deschideți pachetul în zonele indicate

2.       Despachetați masca si aplicati-o cu grijă pe tenul curat, evitând zona ochilor și a buzelor.

3.       Lăsați masca să acționeze pentru 15 minute.

4.       Îndepărtați masca, desprinzându-i ușor marginile. Masați tenul pentru ca excesul de produs să fie absorbit în totalitate sau utilizați o dischetă demachiantă pentru a-l îndepărta.

RECOMANDAT PENTRU:
  • Toate varstele

Ingrediente

Gama