Hyaluronic mască șervetel pentru ten

Masca șervețel elmiplant Hyaluronic este soluția perfecta pentru pielea deshidratată și ternă. Aceasta îți răsfață instant pielea și o hidratează eficient, în timp ce liniile fine sunt diminuate după utilizare.

TOATE TIPURILE DE TEN

Actiune

Activitățile zilnice, stresul, oboseala și factorii nocivi din mediu au efecte variate asupra pielii, cum ar fi: pielea ternă, deshidratarea, lipsa luminozității, apariția liniilor fine etc. Masca șervețel cu acid hialuronic elmiplant îți răsfață tenul, oferind, de asemenea, hidratare eficientă, în timp ce aspectul liniilor fine este îmbunătățit după utilizare. Formula sa conține acid hialuronic, o componentă naturală a pielii ce poate absorbi apă până la de 1000 de ori propria greutate, conferindu-i proprietăți excelente de hidratare.

Potrivită pentru toate tipurile de ten.

 

Eficiență dovenită:

După 15 minute, tenul arată mai împrospătat, mai sănătos și mai luminos. Tenul este intens hidratat Tenul arată mai neted. Conferă tenului senzație de comfort.

După 2 săptămâni, tenul se simte mai elastic și mai ferm. Tenul arată mai radiant și revitalizat.

Instrucțiuni de utilizare:

1.       Deschideți pachetul în zonele indicate

2.       Despachetați masca si aplicati-o cu grijă pe tenul curat, evitând zona ochilor și a buzelor.

3.       Lăsați masca să acționeze pentru 15 minute.

4.       Îndepărtați masca, desprinzându-i ușor marginile. Masați tenul pentru ca excesul de produs să fie absorbit în totalitate sau utilizați o dischetă demachiantă pentru a-l îndepărta.

 

RECOMANDAT PENTRU:
  • Toate varstele

Ingrediente

Gama