Skin Moisture Servetele Demachiante

elmiplant SKIN MOISTURE Servetele demachiante pentru ten uscat/sensibil sunt imbogatite cu Extract de Bumbac 100% Natural & HYDRONUTRIENT 24H si indeparteaza eficient machiajul lasand pielea catifelata.

TEN USCAT/ SENSIBIL

Actiune

Gama elmiplant SKIN MOISTURE este un sistem complet de ingrijire a tenului bazat pe expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii naturii, ce hidrateaza si curata eficient pielea.

Servetelele Demachiante pentru Ten Uscat/ Sensibil elmiplant sunt imbogatite cu Extract de Bumbac 100% Natural obtinut prin metode blande, eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietatilor substantelor active. Bogat in proteine si minerale, Extractul de Bumbac ajuta eficient la protejarea pielii sensibile, restabilindu-i catifelarea si supletea. HYDRO NUTRIENT este un complex hidratant avansat, ce combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinte din cosmetologie. Previne deshidratarea, mentinand aspectul catifelat al pielii si confera o senzatie de confort.

Utilizare: Curata, prin miscari circulare, fata, gatul si ochii, tinand ochii inchisi. Inchide bine pachetul dupa fiecare folosire pentru a pastra servetelele umede.

RECOMANDAT PENTRU:
  • 25
  • 35

Ingrediente

Gama