Skin Moisture Crema pentru curatare

elmiplant SKIN MOISTURE Crema pentru curatare este imbogatita cu Extract de Bumbac 100% Natural & HYDRONUTRIENT 24H si indeparteaza eficient machiajul lasand pielea catifelata si hidratata.

TEN USCAT/ SENSIBIL

Actiune

Gama elmiplant SKIN MOISTURE este un sistem complet de ingrijire a tenului bazat pe expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii naturii, ce hidrateaza si curata eficient pielea.

Crema de Curatare elmiplant Skin Moisture pentru ten Uscat/Sensibil este imbogatita cu Extract de Bumbac 100% Natural obtinut prin metode blande, eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietatilor substantelor active. Bogat in proteine si minerale, Extractul de Bumbac ajuta eficient la protejarea pielii sensibile, restabilindu-i catifelarea si supletea. HYDRO NUTRIENT este un complex hidratant avansat, ce combina puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendinte din cosmetologie. Previne deshidratarea, mentinand aspectul catifelat al pielii si confera o senzatie de confort.

Actiune: Datorita formulei fara sapun, Crema de Curatare elmiplant Skin Moisture nu usuca pielea. Indeparteaza eficient impuritatile si machiajul, in timp ce textura sa delicata lasa pielea supla si confortabila.

Utilizare: Aplica zilnic pe pielea umeda, masand usor prin miscari circulare. Evita zona delicata a ochilor. Clateste cu apa calda.

RECOMANDAT PENTRU:
  • 25
  • 35

Ingrediente

Gama