Skin Control 3 In 1 Gel Exfoliant Masca

elmiplant Skin Control 3-in-1 gel exfoliant masca combina 3 beneficii intr-un singur produs: curatare in profunzime, exfoliere eficienta si un efect matifiant intens.

TEN GRAS/CU IMPERFECTIUNI

Actiune

Microparticulele de Bambus 100% naturale curata pielea la suprafata, indepartand eficient celulele moarte, sebumul si impuritatile care astupa0 porii. Uleiul de Lemongrass 100% natural actioneaza ca un astringent ajutand la minimizarea porilor, la reducerea secretiei excesive de sebum si la curatarea porilor dilatati. Acidul salicilic ajuta la destuparea porilor si previne reastuparea lor, in timp ce grabeste procesul natural de regenerare a pielii. Argila alba 100% naturala indeparteaza delicat impuritatile din piele, fara a o deshidrata. Peelmoist este un complex multifunctional, avand ca beneficii exfolierea enzimatica si capacitatea de a reda nivelul optim de hidratare a pielii, pastrand rolul functional de bariera naturala a epidermei.    

Rezultate demonstrate clinic
Purifica in profunzime, ajuta la reducerea vizibila a imperfectiunilor, prevenind reaparitia acestora si matifiaza, conferind o piele catifelata si curata.  
Gel: reduce secretia excesiva de sebum si purifica tenul, in timp ce previne uscarea pielii.
Exfoliant: indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii si destupa porii, in timp ce diminueaza aparitia punctelor negre.
Masca: ajuta la eliminarea sebumului in exces, matifiaza si previne deshidratarea.

Auto-evaluare pe 50 subiecţi, sub control dermatologic; vârsta 18-25 ani.  

Utilizare:
Curatare: aplica zilnic pe pielea umeda, masand usor. Evita zona delicata a ochilor. Clateste cu multă apa.  
Exfoliere: aplica zilnic pe pielea umeda, masand mai ales zonele problematice. Evita zona delicata a ochilor. Clateste cu multa apa.  
Mască: aplica de 2-3 ori pe saptamana, evitand zona delicata a ochilor. Lasa produsul sa se usuce timp de 2-3 minute, apoi clateste cu multa apa.

Ingrediente

Gama