Cellufight! Gel Pentru Drenaj

O combinaie fierbinte si puternica de extracte naturale si ingrediente active ce ii ofera soluia optima in lupta impotriva celulitei, reducand circumferina coapselor si a soldurilor. Avand o aciune termo-activa intensa, Gelul pentru drenaj Cellufight stimuleaza microcirculaia si ain combinaie cu aciunea ingredientelor active ajuta la indepartarea toxinelor din esuturi pentru o piele ce arata mai sanatos.

Actiune

SLIMBOOST3*, un activ puternic de origine naturala, asigura tripla actiune impotriva celulitei:
1. calmeaza inflamatia cauzata de celulita in tesutul adipos*, ajutand la lupta impotriva aspectului de coaja de portocala si lasand pielea catifelata.
2. reduce depozitele de grasime, prin accelerarea lipolizei
si inducerea decongestiei tesuturilor*, ajutand la prevenirea formarii celulitei si la reducerea acesteia.
3. decongestioneaza celulele adipoase si le ajuta sa revina la forma lor normala*, pentru o silueta supla.
* teste in vitro pentru ingredientul activ.
Avand efect de incalzire locala, Uleiul de Piper Negru acioneaza in combinaie cu Guarana, un extract cu coninut ridicat de cafeina, ajutand la activarea micro-circulaiei, pentru o piele cu aspect radiant. Extractul din Alge Marine ajuta la decongestionarea reteniei excesive de apa din esuturi, lasand pielea tonifiata.
Dupa 4 saptamani,
•Circumferina coapselor si a soldurilor este redusa cu pana la 2cm.
•Aspectul de coaja de portocala este atenuat si vizibil redus.
Evaluare clinica instrumentala si auto-evaluare sub control dermatologic; 51 femei, 2 aplicari pe zi.
Utilizare: Maseaza zonele afectate de celulita de doua ori pe zi, timp de cel puin 4 saptamani. Formula sa lejera penetreaza rapid in piele si nu lasa urme grase.
Precautii: Aplicarea produsului are ca efect incalzirea intensa si inrosirea pielii. Aceste efecte sunt normale si dispar in cateva minute de la aplicare. Evitati contactul cu ochii si mucoasele. Produsul nu se aplica pe pielea foarte sensibila, cu varice sau capilare evidente. Produsul nu se aplica pe pielea proaspat epilata sau dupa expunerea la soare. A nu se utiliza de catre femei gravide sau in perioada de alaptare. A nu se aplica pe fata. Spala mainile dupa folosire.

RECOMANDAT PENTRU:
  • Toate varstele

Ingrediente

Gama