Cellufight! Crema Pentru Masaj Anticelulitic

O combinatie fierbinte si puternica de extracte naturale si ingrediente active ce iti ofera solutia optima in lupta impotriva celulitei, reducand circumferinta coapselor si a soldurilor. Avand o actiune termo-activa intensa, Crema pentru masaj anticelulitic Cellufight! stimuleaza microcirculatia si in combinatie cu actiunea ingredientelor active ajuta la indepartarea toxinelor din tesuturi, pentru o piele ce arata mai sanatos.

Actiune

SLIMBOOST3*, un activ puternic de origine naturala, asigura tripla actiune impotriva celulitei:
1 calmeaza inflamatia cauzata de celulita in tesutul adipos*, ajutand la lupta impotriva aspectului de coaja de portocala si lasand pielea catifelata.
2 reduce depozitele de grasime, prin accelerarea lipolizei si inducerea decongestiei tesuturilor*, ajutand la prevenirea formarii celulitei si la reducerea acesteia.
3 decongestioneaza celulele adipoase si le ajuta sa revina la forma lor normala*, pentru o silueta supla.
* teste in vitro pentru ingredientul activ.
Avand efect de incalzire locala, Uleiul de Piper Negru actioneaza in combinatie cu Guarana, un extract cu continut ridicat de cafeina, ajutand la activarea micro-circulatiei, pentru o piele cu aspect radiant.
Extractul din Alge Marine ajuta la decongestionarea retentiei excesive de apa din tesuturi, lasand pielea tonifiata.
Dupa 4 saptamani,
•Circumferinta coapselor si a soldurilor este redusa cu pana la 2cm.
•Aspectul de coaja de portocala este atenuat si vizibil redus.
Evaluare clinica instrumentala si auto-evaluare sub control dermatologic; 51 femei, 2 aplicari pe zi.
Utilizare: Maseaza zonele afectate de celulita de doua ori pe zi, timp de cel putin 4 saptamani.
Precautii: Aplicarea produsului are ca efect incalzirea intensa si inrosirea pielii. Aceste efecte sunt normale si dispar in cateva minute de la aplicare. Evitati contactul cu ochii si mucoasele. Produsul nu se aplica pe pielea foarte sensibila, cu varice sau capilare evidente. Produsul nu se aplica pe pielea proaspat epilata sau dupa expunerea la soare. A nu se utiliza de catre femei gravide sau in perioada de alaptare. A nu se aplica pe fata. Spala mainile dupa folosire.

RECOMANDAT PENTRU:
  • Toate varstele

Ingrediente

Gama