Bodyshape Gel-Crema Remodelare Totala

elmiplant a conceput linia de produse anticelulitice de succes BODYSHAPE, care ajuta la combaterea celulitei si la Innbunatatirea aspectului corpului, utilizand o combinatie eficienta de ingrediente naturale, obtinute prin metode blande, eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietatilor substantelor active.

Actiune

Gelul-crema Remodelare Totala elmiplant BODYSHAPE, gratie combinatiei sale de ingrediente naturale si substante active puternice, ajuta la combaterea aspectului de coaja de portocala si la remodelarea intreagii siluete in 4 saptamani.
LIPO-DETOX, un complex de ingrediente naturale si compusi activi puternici, actioneaza pe mai multe niveluri impotriva celulitei: Ajuta la restabilirea structurii colagenului din piele si intensifica micro-circulatia pentru o piele mai elastica si mai ferma. Accelereaza activitatea lipolitica, reducand tesutul adipos pentru un corp remodelat. Ajuta la reducerea inflamatiei cauzate de celulita, reducand aspectul de „coaja de portocala". Extractul 100% natural obtinut din Acai Berry, denumite "super fructele" din Amazon, cu continutul sau ridicat de minerale, vitamine si nutrienti, imbunatateste semnificativ fermitatea pielii.
Rezultate dovedite clinic:  
Din prima zi, pielea dumneavoastra este mai neteda sl mai ferma: 80%*
Dupa 1 saptarrana: 9 din 10 femei confirma faptul ca gelui-crema combate aspectul de “coaja de portocala"
Dupa 4 saptamani: • pana la -1 cm la nivelul circumferintei bratelor • pana la -3cm la nivelul circumferintei abdomenului, coapselor si soldurilor•*
Evaluare clinica instrumentala si auto-evaluare sub control dermatologic*; 54 femei; 2 aplicari pe zi
RECOMANDAT PENTRU:
  • Toate varstele

Ingrediente

Gama