Bodyshape Gel Anticelulitic SLIM-NO-GYM

elmiplant isi completeaza linia BODYSHAPE cu gelul SLIM NO GYM, un produs revolutionar care va fi aliatul dvs. in procesul de remodelare si obtinere fara efort a siluetei perfecte, pe care ati dorit-o dintotdeauna!

Actiune

SLIM NO GYM contine un procent ridicat de ACTIGYM™, un ingredient activ premiat pentru inovatie, obtinut printr-un procedeu biotehnologic din plancton marin provenit din insulele Bermude. ACTIGYM™ imbunatateste dezvoltarea fibrelor musculare de tip 1, fibre care se dezvolta ca urmare a exercitiilor fizice de anduranta (alergare, innot, ciclism, exercitii aerobice ce stimuleaza metabolismul) si contribuie eficient la arderea grasimilor. Gelul este imbogatit cu Extract de Merisor de cultura organica, bogat in taninuri, vitamina C si AHA, ingrediente bine cunoscute pentru proprietatile antioxidante si revitalizante, care ajuta pielea sa-si mentina aspectul tonifiat.
SLIM NO GYM imita efectul exercitiilor fizice de rezistenta, ajutand la imbunatatirea tonusului muscular. Acesta redefineste silueta prin accelerarea pierderii in greutate**, reducerea circumferintei abdomenului, soldurilor, coapselor si bratelor**.
Rezultate Spectaculoase –Dovedite Clinic
• Remodelare totala a corpului*
• Silueta este redefinita prin pierdere in greutate**
• Cu pana la 3,4 cm mai puin in circumfertina abdomenului *
• Cu pana la 2 cm mai puin in circumferina coapselor, iar pielea este mai neteda*
• Circumferina braelor este redusa, in timp ce aspectul lasat al pielii de pe brae este imbunatait**
*Evaluare clinica instrumentala si autoevaluare sub control dermatologic, 25 de femei, 2 aplicari pe zi timp de 28 de zile **Rezultate dovedite clinic pentru ingredientul active
Fara Parabeni – Testat Dermatologic
RECOMANDAT PENTRU:
  • Toate varstele

Ingrediente

Gama