Bodyshape gel anticelulitic Bioactive Caffeine

Bucurati-va de o piele mai supla si mai ferma, usor si eficient. Ingredientul inovator COFFEE XL SLIM COMPLEX cu cafeina bio-activa si cafeaua verde 100 % naturala, acţioneaza rapid impotriva celulitei si tesutului adipos. Silueta perfecta, cu ajutorul cafelei!

Actiune

Cafeaua Verde 100% naturala cu efect antioxidant puternic, continand cafeina, ajuta la detoxifierea pielii, reducand celulita. Catifeleaza si ajuta la prevenirea deshidratarii pielii.Gelul anticelulitic BODYSHAPE BIOACTIVE CAFFEINE, o formula inovatoare ce combate eficient celulita, are actiune holistica de redefinire a conturului corpului! Gelul contine Complex Coffee XL Slim, o combinatie unica de cafeina bio-activa si alte ingrediente naturale bine-cunoscute pentru efectul optim de redefinire a siluetei si actiunea anticelulitica rapida.

1. Dovedit prin teste in vitro ca previne formarea celulitei si maximizaza procesul de ardere a grasimilor; aspectul de “coaja de portocala” este redus, in timp de pielea arata mai neteda.

2. Stimuleaza microcirculatia, previne aparitia celulitei si accelereaza eliminarea acizilor grasi datorita efectului sau de detoxifiere hiper-intens***, pentru o piele mai ferma, radianta si sanatoasa.

3. Redefineste vizibil conturul corpului*** si, este dovedit prin teste in vitro ca imbunatateste productia fibrelor de colagen & elastina, pentru o silueta mai ferma, mai zvelta si mai bine redefinita.

Cafeaua Verde 100% naturala cu efect antioxidant puternic, continand cafeina, ajuta la detoxifierea pielii, reducand celulita. Catifeleaza si ajuta la prevenirea deshidratarii pielii.

Utilizare: Aplicati gelul pe zonele afectate de celulita (abdomen, coapse, solduri, brate) cu miscari circulare, usoare, pȃna la absorbtia completa, de 1-2 ori pe zi, timp de cel putin 1 luna. Repetati utilizarea pe parcursul anului.

Precautii: Nu aplicati produsul imediat dupa depilare sau dupa expunerea la soare. A nu se utiliza de catre femei insarcinate sau care alapteaza. A nu se aplica pe fata. Spalati mainile dupa utilizare.

Rezultate Dovedite Clinic:

Dupa 28 de zile de utilizare:

•       Silueta este redefinita prin reducerea stratului adipos ** Circumferinta este diminuata: coapse & abdomen pana la-4 cm, solduri -2 cm, brate pana la cm-1 * calitatea pielii este imbunatatita holistic: pielea este mai neteda, mai ferma, mai elastica si radianta 84 % ***

*Evaluare instrumental clinica obiectiva si *** auto-evaluare sub control dermatologic; 37 femei, 1-2 aplicari pe zit imp de 28 de zile; **Rezultate dovedite pentru ingredientul Coffee XL Slim Complex

 

 

 

Ingrediente

Gama