Bodyshape Gel Anticelulitic

elmiplant a conceput linia de produse anticelulitice de succes BODYSHAPE, care ajuta la combaterea celulitei si la inbunatatirea aspectului corpului, utilizand o combinatie eficienta de ingrediente naturale, obtinute prin metode blande, eco-friendly, ce asigura pastrarea proprietatilor substantelor active.

Actiune

Gelul anticelulitic elmiplant BODYSHAPE este imbogatit cu o combinatie unica de ingrediente active care ajuta la combaterea aspectului de „coaja de portocala" si la cresterea fermitatii pielii. LIPO-DETOX, un complex de ingrediente naturale si compusi activi puternici, actioneaza pe mai multe niveluri impotriva celulitei: Ajuta la restabilirea structurii colagenului din piele si intensifica micro-circulatia pentru o piele mai elastica si mai ferma. Accelereaza activitatea lipolitica, reducand tesutul adipos pentru un corp remodelat. Ajuta la reducerea inflamatiei cauzate de celulita, reducand aspectul de „coaja de portocala". Extractul de Ginkgo Biloba 1 00% natural este obtinut din frunzele copacului omonim, cunoscut in Orient sub denumirea de „copacul vietii, sanatatii si frumusetii". Datorita concentratiei sale ridicate de substante active, el ajuta la activarea micro-circulatiei, pentru imbunatatirea elasticitatii pielii si reducerea aspectului de „coaja de portocala".

Rezultate dovedite clinic:
Dupa 4 saptamani: pana la -3cm la nivelul circumferintei coapselor*
Dupa 14 zile pielea devine mai ferma aspectul de „coaja de portocala* este redus.**
Evaluare clinica instrumentala* si auto-evaluare sub control dermatologic **; 32 de femei; 2 aplicari pe zi

Utilizare: Aplicati produsul de 1 - 2 ori pe zi timp de cel putin 1 luna. Masati gelul cu miscari usoare, circulare pe zonele afectate de celulita pana cand este absorbit complet. Nu aplicati pe fata. Spalati-va pe maini dupa utilizare.

RECOMANDAT PENTRU:
  • Toate varstele

Ingrediente

Gama