Bodyshape Crema Antivergeturi

elmiplant BODYSHAPE crema anti-Vergeturi utilizeaza o combinatie de ingrediente naturale ce au o actiune eficienta asupra vergeturilor existente si previn aparitia unora noi.

Actiune

Formula este imbunatatita cu:
LIPO-DETOX, un complex de ingrediente naturale si compusi activi puternici, ajuta la restabilirea structurii colagenului din piele si intensifica micro-circulatia pentru o piele mai elastica si mai ferma. Bioelastina Marina ajuta la stimularea sintezei de elastina si la cresterea fermitatii pielii prin contributia sa de aminoacizi si peptide, elemente indispensabile pentru calitatea structurii pielii. Formula care se absoarbe usor, sporind eficienta ingredientelor active. Crema nu pateaza hainele, permitandu-va sa va imbracati imediat dupa utilizare.
Rezultate demonstrate clinic:                                              
-  Vergeturile mature din zona abdomenului sunt diminuate la 9 din 10 femei*     
-  Culoarea Vergeturilor este estompata: 86%**
-  Pielea devine vizibil mai elastica si mai ferma**
Textura si fermitatea pielii sunt imbunatatite, prevenind astfel aparitia de noi vergeturi. Pielea devine mai neteda si isi recapata elasticitatea si confortul
Evaluare clinica si auto-evaluare sub control dermatologic **, 21 de femei, 2 aplicari pe zi timp de 28 de zile.
Utilizare: Masati crema de 1 - 2 ori pe zi pe zonele afectate sau pe zonele predispuse la aparitia vergeturilor (abdomen, sani, coapse, solduri si fese), pana cand este absorbita complet. Pentru rezultate vizibile, aplicati crema timp de cel putin o luna. Nu aplicati pe fata. Spalati-va pe maini dupa utilizare.
RECOMANDAT PENTRU:
  • Toate varstele

Ingrediente

Gama