Benzi Depilatoare Pentru Fata Silk Sensation

Benzile depilatoare elmiplant Silk Sensation pentru fata asigura o depilare rapida, usoara si eficienta, avand grija de pielea ta!

TEN USCAT/ SENSIBIL

Actiune

Formula este imbogatita cu Extract de Matase, bogat in proteine si Extract de Orhidee, care are un continut ridicat de substante active anti-iritante. Potrivite si pentru pielea sensibila, benzile elmiplant sunt eficiente chiar si pe firele de par scurt, asigurand o depilare perfecta, cu rezultate ce se mentin pana la 4 saptamani pentru o piele fina si catifelata.
Testate dermatologic pe piele sensibila. Depilare eficienta pana la 4 saptamani
Utilizare: Lungimea parului trebuie sa fie cuprinsa intre 2 si 5 mm. Benzile depilatoare se aplica pe piele curata si fara iritatii sau urme de crema. Frecati banda de ceara intre palme pentru cateva secunde; desfaceti incet cele 2 parti ale benzii si aplicati in sensul cresterii firelor de par, netezind pentru a adera bine pe piele. Mentinand pielea intinsa, trageti ferm de capatul benzii, dintr-o miscare, in sens invers cresterii firelor de par. Reutilizati fiecare banda pana isi pierde aderenta. Dupa terminarea depilarii, eliminati resturile de ceara cu o banda deja folosita, cu servetelele incluse sau cu o discheta demachianta imbibata in ulei. Nu folositi niciodata apa, sapun sau alcool pentru indepartarea urmelor de ceara.

Ingrediente

Gama