Unt de Shea

Untul de Shea se obtine din nucile arborelui Shea. Cunoscut drept "Karite", este foarte valoros in industria cosmetica fiind hidratant, calmant si emolient pentru piele. Catifeleaza si protejeaza pielea uscata, aspra. Untul de Shea are proprietati vindecatoare si anti-iritante, prevenind aparitia liniilor fine si a ridurilor, protejand in acelasi timp pielea impotriva radiatiilor UV si a efectelor negative ale mediului. In plus, are efecte de reparare ceea ce il face un ingredient ideal pentru tratarea pielii.

Folosit in