Ulei din Samburi de Struguri

Cu o textura usoara si cu capacitate mare de absorbtie in piele, uleiul din samburi de struguri are proprietati emoliente excelente, ceea ce il fac un ingrediente excelent pentru produsele cosmetice, acesta nelasand reziduuri uleioase pe piele. Este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru actiunea regeneranta asupra tesuturilor datorita compozitiei sale antioxidante. Acesta reduce pierderea de apa din epiderma si restabileste elasticitatea pielii.

Folosit in