Goji

Datorita continutului ridicat in antioxidanti, extractul de goji este un ingredient utilizat intr-o gama larga de produse cosmetice. Extractul este util in echilibrarea pielii si tratarea iritatiilor, cum ar fi taieturi, arsuri, escoriatii si eruptii cutanate. Prin urmare, acesta este un ingredient comun in produsele de ingrijire a parului, produse de ingrijire a pielii, cum ar fi, tonicele, cremele si lotiunile.